musik

hjælp til sangskrivning og produktion

Aktuelle udgivelser:

Danske Rovdrift har netop landet deres debut-single: "Min Forglemmigej" på streamingtjenesterne, mens musikvideoen af Stopher Secher streames og deles ivrigt på de sociale medier.

Rovdrift har både kant, vid, erfaring og selvtillid i orden, og det kan høres. Hold øje med debut-EPén "Troløs" med forventet release-dato medio april.

www.rovdrift.dk

Hør sværdene klinge, og uhyrerne brøle! Med spændende lydeffekter drages lytteren helt ind i dette fantastiske og flere tusind år gamle eventyr. Kongen Odysseus har været i krig i Troja i årevis, og glæder sig til at vende hjem til sin kone Penelope, og sin søn Telemakos. Turen hjem bliver dog langt mere farefuld og drabelig end han kunne have forestillet sig, og han må først overvinde en række farer.
Historien er gendigtet af Lars Knudsen, og oplæst af Rasmus Hammerich, og det hele gøres endnu mere levende, med spændende lydeffekter, som trækker lytteren med helt tilbage til den græske oldtid, og de livsfarlige verdenshave. Historien kan både høres af børn og deres nysgerrige voksne.
www.verdensbedstehistorier.dk

Sangskrivning

Har du nogensinde drømt om at lære at skrive sange?
Det kræver kun at du tager fat og begynder. Jeg har 15 års erfaring med at hjælpe sangskrivertalenter på vej, og vil i samarbejde med dig, få de bedste strofer frem i dig.

Book en time med mig i mit lydstudie for 400.-, eller en 6 timers arbejdsdag for 2200.-
Begge priser er inklusiv moms.

Jeg har selv skrevet musik i en årrække. Læs anmeldelser nedenfor.

C.V. Jørgensens Arvtager (BT)

Vrissen og Vittig (Politiken)

Broe holder niveauet (Diskant.dk)

I Mesterklassen (Information)

Produktion

Lær at producere din egen musik i Logic Pro, eller lad mig gøre det for dig, og hør dine egne sange i et super professionelt setup.

Jeg har produceret i 15 år, og har et godt øre for, hvordan vi sammen får den bedste lyd frem i dine ting.

Book en time med mig i mit lydstudie for 400.-, eller en 6 timers arbejdsdag for 2200.-
Begge priser er inklusiv moms.

Kontakt:

rasmus@grammafon.dk
tlf.: +45 2671 7138

*Priser er ekslusiv moms.